
Soppfarging

Helt herlig
soppfargekurs
Vi satser på at soppsesongen 2025 blir like fantastisk som den pleier å være for oss som går på "skattejakt" etter fargesopp!
Drømmer du om å kaste deg på soppfargingsbølgen kan vi by på en flying start med grundig opplæring i både fargesopper og soppfarging!
Dette kurset er en del av dybdekursene som er rettet mot deg som ønsker mest mulig kunnskap i løpet av sesongen.
Kurset er praktisk lagt opp og holdes av Hege Dagestad som har bred erfaring som kursarrangør og lærer. Hun har holdt flere avanserte soppfargekurs tidligere.
​
Dette kurset har venteliste med et begrenset antall plasser. Fylles kurset opp er det mulig å sette seg på venteliste for eventuelle ekstrakurs.
​
Velkommen til en herlig fargeskala i høst!


Hege Dagestad
Kurslæreren som gjør soppfargingen enkelt
Jeg har tidligere holdt to intensive og dyptpløyende soppfargekurs og holder i tillegg til alle former for plantefargekurs og mange former for indigofargekurs.
Målet mitt er alltid å gi kursdeltagere selvtillit og masse fargeglede.
Det legges mye arbeid i å gjøre prosessene vi fargere bruker så lettforståelige som mulig, og så langt mulig planlegges det en hensiktsmessig bruk av fargedagen vår, slik at du kan ta med deg en god porsjon kunnskap hjem.
​
Har du drømt om å farge med sopp så ønsker jeg deg hjertelig velkommen til en fantastisk fargeopplevelse!


Forfatteren
av boken GARNMAGI med plantefarging
Hege Dagestad er forfatteren
bak boken GARNMAGI med plantefarging som hun laget i samarbeid med fotograf Kari Hestnes.
Hovedmålet med boken er å gi alle som lengter trygghet til å starte med plantefarging og glede seg over naturen og fargingens vidunderlige verden.Den er vakkert illustrert med nydelige bilder, for plantefarging handler mye om gode sanseopplevelser og er en visuell nytelse.
Boken inneholder tydelige forklaringer og oversikter over hva man trenger for å plantefarge.
Den er delt inn i en grunnleggende del og deretter en del med årstidenes variasjoner og til slutt en del med diverse fargerelaterte smakebiter
***
Boken kom ut i 2018 og er oversatt til to språk.
